Har du brug for et lån til jagtgevær eller jagtriffel. At gå på jagt er en fed, men dyr hobby til tider. Det kan kræve ekstern finansiering og det kan du nemt finde online. Det er hurtigt og enkelt at optage et forbrugslån på nettet.

Det bedste er, at ingen udbydere blander sig i formålet, som det kendes fra banken. Om du vælger at låne penge til ny jagtriffel, computer eller ny bil, har derfor ingen indflydelse. Du kan komme godt i gang hos os.

Tag et forbrugslån

Det er en svær opgave at overbevise din bankrådgiver om, at du skal have et forbrugslån til nyt jagtgevær. De fleste vil nok anbefale dig at spare op, men hvad hvis det er højsæson? Så er det ikke fedt at skulle vente måneder på at få en god riffel.

Har du besluttet dig for at låne til nyt jagtgevær eller riffel, kan en god model hurtigt koste dig alt fra 10.000 til 60.000 kroner. Det afhænger i høj grad af forhandleren og om du vælger at købe nyt eller brugt.

Gå til vores oversigter med lån på 10.000 eller 60.000 kr. for at se på lånemulighederne online. Du kan ansøge hos langt de fleste udbydere, uanset hvilket pengebehov du måtte have, og svaret kommer ofte samme dag.

Du kan nemt søge og blive godkendt online

En af de store styrker ved markedet online, er at godkendelsesprocessen er nem og hurtig. Det betyder at mange udbydere svarer dig inden for 1 time og du kan dermed få afklaret dine muligheder, allerede samme dag du ansøger. Selv hvis du vælger at ansøge 2-3 forskellige steder.

Dette scenarie er helt utænkeligt i banken, hvor du både skal vente længere tid på svar, ligesom du først skal “overbevise” dem. Flere og flere danskere vælger derfor at søge lån til alt fra ferier, campingvogne og jagtudstyr på nettet. Det er kort sagt meget nemmere.

Husk tilladelsen til at eje jagtgevær/riffel

Hvis det er første gang du skal være den stolte ejer af en jagtriffel eller jagtgevær, er det vigtigt at huske på tilladelsen. Du kan ikke bare købe våbenet uden at have en tilladelse og den skal opbevares på sikker vis.

Du bør derfor være bekendt med reglerne, inden du investerer dyrt i en riffel. Du kan læse alt du bør vide om våbentilladelser og forhold på Politi.dk.